مقاله ترجمه شده تاثیر بوی خوش بر رفتار مصرف کننده در رستوران

دسته بندي : علوم انسانی » مدیریت
توضیحات:
مقاله ترجمه شده تاثیر بوی خوش بر رفتار مصرف کننده در رستوران، در قالب فایل word و در حجم 4 صفحه، به همراه اصل مقاله انگلیسی مربوط به سال 2006.

عنوان اصلی مقاله:
Odors and consumer behavior in a restaurant
سال چاپ: 2006
منبع:
 Hospitality Management 25 (2006) 335–339


برای مشاهده و دانلود رایگان مقاله انگلیسی، اینجـــا کلیک کنید


بخشی از متن:
چندین مطالعه‌ی تجربی ثابت کرده‌اند که عطرها تاثیری مثبت بر رفتار، احساسات و ذهنیت انسان می‌گذارند. بارون و برونفون (1994) با انتشار عطرهای خوشبو (در فضا) به افزایش عملکرد در انجام وظایف ذهنی دشوار دست یافتند. دیه‌گو و همکاران (1998) دریافتند که از طریق عطردرمانی، افراد یک محاسبه‌ی ریاضی را بسیار سریع‌تر انجام می‌دهند. بارون و کالشر (1998) هنگامی که برای شبیه‌سازی، فضای اتومبیلی را در حین رانندگی سرشار از عطر لیمو کردند، به این یافته رسیدند که بوی خوش، از برخی جنبه‌هاعملکرد رانندگی را افزایش می‌دهد. عملکرد فیزیکی هم از بوها تاثیر می‌پذیرد. رادنبوش و همکاران (2001) دریافتند که قرص نعنا بر عملکرد ورزشکاران تاثیرگذار بوده است. ورزشکاران در آزمایشی، چندین فعالیت فیزیکی متنوع (پرتاب آزاد بسکتبال، دو 400 متر و…) را با و بدون وجود برچسبی آغشته به قرص نعنا در زیر بینی‌شان انجام دادند.نتایج نشان داد که حالت دارای برچسب، موجب افزایش سرعت دویدن، قدرت دست و تعداد پرش‌ها شد اما تاثیری بر تعداد پرتاب‌های آزاد بسکتبال نداشت. این اثر مثبت بر رفتار در بوهای محیطی هم دیده می‌شود.

فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
روش
موضوع
روش
نتایج
بحث
دسته بندی: علوم انسانی » مدیریت

تعداد مشاهده: 20692 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx + pdf

تعداد صفحات: 4

حجم فایل:133 کیلوبایت

 قیمت: 29,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    ابتدا فایل را با با نرم افزار Winrar از حالت فشرده خارج نمایید. برای دانلود رایگان نرم افزار winrar اینجا کلیک کنید.


  • محتوای فایل دانلودی:
    حاوی دو فایل pdf و word